Nos én már a lovak közé csaptam. Elkezdtem írni a helyesírási hibákat, de egyszerűen nem birom szuflával, annyi van

Nem tudod valahogy szerkesztés után egyben átolvasni a párbeszédeket anélkül, hogy játszanod kellene a játékot? Csomó elgépelést magadtól is észrevennél, ahhoz szerintem nem kellene külső tesztelő.
Azok a hibák, amik nem elgépelésből erednek:
1. Valami ilyesmi a szöveg hogy "Emtrexx két kedvenc moderátorához fordult, Arxurhoz és Zorgikához". Namost, ez kicsit kényes megfogalmazás. Ugyanis nekem nincs kedvenc moderátorom, de ha már mégis így lett, a sorrendet fordítsuk már meg, mert a hölgyet illene előre.
2. Ezt már mondtam régebben: "..." csak akkor kell, ha valamilyen okból megszakad a mondat. Semmilyen más esetben nem. Narratív szövegbe meg aztán végképp semmiképp sem való.
Pl hibás: "Uralkodhat-e fórumozó ennek a világnak a lakosai felett...?"
Ha egész véletlenül lenne rá mód, egy szövegcsere paranccsal nyugodtan lecserélhetnéd az összes "..."-t egy sima pontra, ugyanis minden második mondat (ha nem több) "..."-ra végződik, máig sem értem hogy miért.
"...Igen..." Ez miért nem lehet szimplán "Igen." ?
3. Programozási hibának tűnik: Miután eltoltam a köveket és átmentem a kincsért, visszafelé menet a kövek megint ugyanott vannak.
4. Ez nagyon bután hangzik, szerintem ne adj ilyet az egyik főszereplőd szájába: "Nem egészen. Én az életben nem választottam volna, ezt az izét... Yunát."
5. Ez a párbeszéd mégbutább:
-Nem vagyok biztos benne hogy ez a hely szép-e.
-A barátomnak olyan pocsék ízlése van.
Ennyit írtam fel egyelőre. Maga a játék tetszik, szépen össze van eddig rakva (bár ezzel eddig sem volt gond), csak ezek a nyelvtani dolgok veszik el folyton a kedvem.
Folyt köv (már ha kell

)
U.i.: Már a múltkor is elmondtam, hogy szerintem az az újonnan beszúrt felvezető nem sikerült valami jól. Akkor azt hittem, az még csak valami vázlatszerűség, de egy az egyben ugyanaz maradt. Én azt javaslom hogy vedd ki a játék elejéről. Egy szimpla egyképernyős, néhány mondatos, lényegretörő összefoglaló egy a játékhoz illő háttérképpel sokkal jobb lenne. Még csak váltakozniuk sem kell a szövegeknek. A robbanászörejeket meg nem értettem.