Random FanService 3

Főoldalon megjelenő hirek gyűjteménye
Avatar
Jumbo Cactuar
.:Guardian Force:.
.:Guardian Force:.
Hozzászólások: 299
Csatlakozott: 2004. okt.. 25. 5:51
Tartózkodási hely: FFCenter

Képregény Random FanService 3

Hozzászólás Szerző: Jumbo Cactuar »

Harmadik számához érkezett FanService című sorozatunk, melyben alkotóink mangák által ihletett képregényeit szedjük időről-időre csokorba.
Egy befejeződő, egy önálló és két újonnan induló történet mellett ismét jelentkezünk képmelléklettel is, melynek megtekintését ezúttal is csak idősebbeknek ajánljuk (igen, Dr. Perv Ernő visszatér! :) - ezúttal másféle képekkel, mint legutóbb).
:arrow:
S. "Gillia" Anna és Ács "Emtrexx" Zsolt mellet új alkotóként csatlakozik a csapathoz a kiadvány lapjain Szigetvári Emese és Inusen, a címlaprajz pedig Kuczora Zsolt munkája.

Minden további felvezető szócséplés helyett szeretném azonban kiemelni, hogy a FanService mostani számának lapjai között található az ezredik képregényoldal, amit digitális olvasófelületünkre feltöltöttünk, így hát e kiadvány megjelenése némiképp halk ünneplése is a részünkről alkotóink kitartásának és szorgalmának.

Reméljük, a mostani adag olvasnivaló sem fog csalódást okozni! :) Katt a képre az azonnali online olvasáshoz, vagy görgess lentebb a letöltésért, részletekért!

Kép

12ÓRA 5-6. fejezet:
misztikus romantikus történet

Bizonyos uralkodó oklevelek: történelmi vígjáték

Jewel Crisis - A talizmán: misztikus kalandtörténet

Koushoku - Züllöttség: romantikus történet

Képmelléklet: 16+