én meg alatta nem mondjuk a héten megvetettem a hetedik részt steamen. hezitáltam, hogy azt vegyem-e meg, vagy a 13-at. végül a 7 mellett döntöttem, és nem bántam meg, nagyon is tetszik a játék ha már steam. violentinviolet néven megtaláltok rajta, ha van kedvetek dumálni vagy valami
hát nem tom, nekem nagyon bejött a 12 és a 15 is jól néz ki eddig 13-ról és folytatásairól nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam még ki őket. róluk mondjuk sok rosszat olvastam, ami kicsit el is vette kedvem. de ez a 15, gyerekek egész videó alatt a nyálamat csorgattam ha másért nem is, de ezért a játékért mindenféleképp be kell szereznem egy ps4-et
Én is most először játszok FF-val hosszú évek óta; most hogy kijött a XII Nintendo Switch-re. Olyan furcsa hogy anno mennyit analizáltuk itt a fórumban az újabb és újabb képeket a játékról, de valahogy sosem érkeztem játszani vele
Nekem egy kicsit sok a politikai halandzsa benne, nem is tudom igazán követni benne az egyes országok viszonyát meg hogy ki hová tartozik. Szerintem túlbonyolították ezt a részét. De a játék maga nagyon jó, az apró mellékküldetések meg zseniálisak, ahogy az FF-eknél illik is