A fene... Benned láttam kihívást.^^ (De végül is eddig csak a te munkáidat láttam.)Emtrexx írta:Szerintem ehhez egyelőre még kevés az ember itt a fórumon Majd ha megugrik a látogatottságunk, és lehet számítani 15-20 indulóra, szerintem akkortól lenne értelme egy ilyesminek.
Én egyébként nem szeretnék benne részt venni (hiszen rajztanárnak tanulok, mégse lenne fair ), de a lebonyolításában segítenék Pl meg lehetne oldani szavazással hogy ki legyen a győztes vagy vmi ilyesmi.
Csevej a játékról
- Zorgika
- Tiszteletbeli tag
-
- Kitartó fórumozó
- Kapcsolat:
Most ahogy itt figyelek és nézelődök és meg voltam riadva hogy még februárban volt...
Akkor még nem zárult le, ugye?
Nekem már csak egy dolog hibáddzik , meg egy kérdéses de addig nem is akarom elküldeni, meddig lesz még időm rá?
Ja és a rajzverseny... Most hogy aktuális lett a gif rajzolgatás (VIII Anim...) meg minden akkor a rajzpályázatra nevezni animációcskával is lehet?
Vagy vmi vicces rajzzal, mert az biztos hogy én nem vagyok jó rajzoló de ha olyanom van akkor összejön egykét jó dolog, majd átültetem ff-re
- és ezt már csak azért raktam ide hogy összejöjjön 1 gil, mert kellene egy avatar...
Akkor még nem zárult le, ugye?
Nekem már csak egy dolog hibáddzik , meg egy kérdéses de addig nem is akarom elküldeni, meddig lesz még időm rá?
Ja és a rajzverseny... Most hogy aktuális lett a gif rajzolgatás (VIII Anim...) meg minden akkor a rajzpályázatra nevezni animációcskával is lehet?
Vagy vmi vicces rajzzal, mert az biztos hogy én nem vagyok jó rajzoló de ha olyanom van akkor összejön egykét jó dolog, majd átültetem ff-re
- és ezt már csak azért raktam ide hogy összejöjjön 1 gil, mert kellene egy avatar...