Webszerkesztés

Minden más, ami nem Final Fantasy
Eledor
Kitartó fórumozó
Kitartó fórumozó

Webszerkesztés

Hozzászólás Szerző: Eledor »

Statikus vagy dinamikus oldalak?
G-portál, saját, vagy más portálmotor?
Fórummotorok
Photoshop
PHP
CSS
Minden ami a weboldal fejlesztéshez tartozik.

DaeusEx
Gyakori fórumozó
Gyakori fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: DaeusEx »

Statikus vagy dinamikus oldalak?
Az attól függ mit akarsz tárolni rajta :)
G-portál, saját, vagy más portálmotor?
Részemről G-Portált ne, kevés az olyan oldal ami jó... (persze az FFCenter azok közé tartozik amik jók :]) Joomla, phpNuke, e107 és társaik mehetnek, de ha lehet akkor saját motor :)
Fórummotorok
Abból sztem phpBB
Photoshop
PSP :P sosem szerettem a Photoshoppot :>
PHP
Manapság a dinamikus oldalakhoz elengedhetetlen
CSS
hát ebben még nem vok othon ^^

tritto
Tiszteletbeli tag
Tiszteletbeli tag

Hozzászólás Szerző: tritto »

Wow ti azért keményen nyomjátok úgy látom, én még elég kezdő vagyok a weblapszerkesztésben mondjuk egyet már szerkesztettem még tavaly anno amikor 11es voltam ha akarjátok nézzétek meg nagyon alap semmi extra, mert sietnem kellett, magával a dinamikával is még csak most kezdek ismerkedni, de ideje lesz mert évvégén emelt szinten fogok számtechből éretségizni. Ja címe: kossuth11d.uw.hu

DaeusEx
Gyakori fórumozó
Gyakori fórumozó
Kapcsolat:

őőő sztem a dinamikus honlapkaezelés nem kell az emelthez... sima html kell, az viszont azért már nem hello world szinten, de az nem nehéz. Programozás az már igen 1 prognyelv (pascal/delphi, c etc..) ls pseudo kód.. meg némi magolás... hopsz ez off ^^"
amúgy az oldal jó kezdésnek :) php html tudás nélkül úgy sem ér semmit :)

Eledor
Kitartó fórumozó
Kitartó fórumozó

DaeusEx dolgoztál már Turbo Pascal-lal? :cigi:

DaeusEx
Gyakori fórumozó
Gyakori fórumozó
Kapcsolat:

Igen, de a Borlandot jobban szeretem :) Na meg a Delphi de azt csak 1 évig...

olf
Tiszteletbeli tag
Tiszteletbeli tag
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: olf »

Annyira zavar ha valamiből egy mukkot se értek! XD XD

DaeusEx
Gyakori fórumozó
Gyakori fórumozó
Kapcsolat:

Goooooooooogle XD
meghát wiki is sokminenről tud :)

Chrono
Lámairtó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Chrono »

én pascalból fogok érettségizni jövőre.

amúgy webszerkesztésből minden jöhet...egyik kedvenc elfoglaltságom. css powaa 8)

tritto
Tiszteletbeli tag
Tiszteletbeli tag

Hozzászólás Szerző: tritto »

Mondjuk a programozáshoz azért én is értek egy keveset, de sztem a pascal nem túl bonyolulut mert angolul van az egész aztán van olyan dolog benne, amit fejből ki lehet találni.

Chrono
Lámairtó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Chrono »

meg elavult rossz...

Ifrit
Kezdő fórumozó
Kezdő fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ifrit »

egyenlöre én éppen fejlesztés alatt va a webcímem. cak az a nagy gond hogy:Fizetni kell a fórumoknál[/size=24 :cry: ]

tidus9
Kitartó fórumozó
Kitartó fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tidus9 »

Elador te PhpBB őrült megakarod tanulni küldök egy linket privátba 14 óra alatt megtanítja neked egy progi!

Eledor
Kitartó fórumozó
Kitartó fórumozó

tidus9 írta:Elador te PhpBB őrült megakarod tanulni küldök egy linket privátba 14 óra alatt megtanítja neked egy progi!
Rendben. :D

Emtrexx
Tiszteletbeli tag
Tiszteletbeli tag
Kapcsolat:

Re: Webszerkesztés

Hozzászólás Szerző: Emtrexx »

Á, hogy micsoda topikjaink vannak itt nekünk :P

Szóval.

Elkezdtem csinálni az alkotói weblapomat:
http://ffcenter.interhost.hu/temp/emtrexx/

Megkérhetnék egy-két nagyon ráérő embert, hogy kattintson rajta össze-vissza mindenhová, regisztráljon, írjon be mindent mindenhová stb stb A lényeg hogy kiderüljön ha baj van :D (tuti lesz XD ) Köszi! :yes:

SatouHebi
Kitartó fórumozó
Kitartó fórumozó

Hozzászólás Szerző: SatouHebi »

háhá
én nézegetem mert érdekel nagyon :P

mahdi
Kitartó fórumozó
Kitartó fórumozó

Hozzászólás Szerző: mahdi »

SZupeRRR! :D :D :D Csak gratulálni tudok! A filmet meg nagyon várom már! ;)

Emtrexx
Tiszteletbeli tag
Tiszteletbeli tag
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Emtrexx »

Köszi :oops: Pár vélemény jöhetne majd ide is: http://ffcenter.interhost.hu/temp/emtrexx/?p=1#comments :yes: (kedvcsinálónak a később érkező idegenek számára ^^ )
Nem kell regisztrálni hozzá, bár (mivel állítólag nehezen volt fellelhető a regisztráló lap, kiemeltem kissé azt is)

Jonathan Einald
Vendég fórumozó
Vendég fórumozó

weblapfejlesztőt keresek

Hozzászólás Szerző: Jonathan Einald »

Sziasztok!

Kicsit hosszú lesz, remélem elnézitek nekem, de még így is csak dióhéjban:)

A rövid leírás: weblapfejlesztőt és/vagy marketingest keresek - (egyelőre) ingyér.

Gondolom ez elsőre nem fog meg senkit, ezért pár plusz infót leírnék hozzá, hátha tovább olvassátok...

Kb 15 éve kezdtem el foglalkozni egy világ kialakításával, amiben az elmúlt 6 hónapban sikerült aktívabban fejlesztéseket elérnem.
Amiről szó lenne, az az elején egy klasszikus dark fantasyból - sci-fin - horroron, meg minden ilyen cuccon átívelő, folyamatosan fejlődő könyvsorozat (később egész estés filmsorozat), ami egy modernkori teremtésmítosszá nőné ki magát a végére - a maga 13 könyvével, és a hozzátartozó spin-offokkal együtt. Nem kicsi vállalkozás, de mondjuk úgy, hogy az életművemnek tekintem ezt a történetet.
Hozzátartozik, hogy a sztori része CSAK egy sztori, bárhogy máshogy is meglehetne írni az egészet. De mivel nem a sztori része lenne a lényeg, hanem a mögöttes filozófia, ezért (nyilván) érdemesnek tartom a beleölt energiát arra, hogy megszülethessen ez az elképzelés.

Namost.. Az egészből egy franchiset akarok kiépíteni. Nem fogok kertelni, még gyerek cipőben jár a dolog, épp ezért keresek olyan embert, aki az elején lelkesedésből tudna segíteni ennek a világnak a létrehozásában. A korai fázis leginkább adományokból, patreonból, angel projektekből indulna el, - van erre egy elképzelésem, de ezekkel egyelőre nem untatnék senkit:)

Ugyanakkor egyértelművé vált számomra, hogy ebben a fázisban mindenképp szükség van egy olyan lapra, ami a világo(ma)t megtámogatja, mert enélkül az első könyv kiadása is csúszhat akár éveket. Jelenleg a world bible-t töltögetem - és megintcsak őszintén, szerintem talán ha a 10%ánál járok, - de már most látom, hogy több, mint elég nem spoileres infót ki lehet hozni a már most meglévő anyagokból, amíg az első könyv megjelenik, - amit kb innentől jó esetben 3 év múlvára datálok.

A weboldalról röviden:

Célja, hogy a támogatásokért adjunk valamit. Az egész egy őszinte projekt, nem lesz humbug, nem lesz kertelés. Nyílt kommunikáció lesz a közönséggel. Másik célja, hogy fanbázist alakítsunk ki.
Egy fizetős játéknak TŰNŐ oldal kialakításáról lenne szó, ahol a még meg nem jelent világgal ismerkedhetnének meg a látogatók.
Mindenféle részletet itt jelen helyzetben nem írnék le, a lényeg, hogyha esetleg valaki eljutott az olvasásban idáig, és ingerenciát érez arra, hogy tovább érdeklődjön, tudja azt is, hogy első körben "csak" egy féldummy weblap kéne ahhoz, amivel be tudom mutatni az elképzelést, az érdeklődőknek, avagy, hogy tudjak házalni befektetőknél. (Jelenleg 2 potenciális célpontom van, az egyikkel október 18.-án már találkozni is fogok). Ugyanakkor a cél a mielőbbi bevétel, és az egész franchise fejlesztésére szolgáló marketingcsomag kialakítása.

Az első körös weblapnak annyit kellene tartalmaznia, hogy egy adott képen legyenek különböző helyeken kattintható linkek (pl belépsz a templomba, piacra, palotába, kocsmába, stb.), majdnem mindenhol, ezek a kattintások nem vezetnének sehova, avagy csak egy "még készül" lapra, de két dolgot mutatnia kell:
1. - ha a piacra belépsz, ott különböző támogatói webshopokkal találkozhatsz (szintén lehet dummy webshop, a lényeg, hogy mutatható és érthető legyen)
2. - a taverna avagy a kocsma, ahol találkozhatsz egy karakterrel a történetből. Ez az első fázisban egy egyszerű AI chat bot, de ha kapunk támogatást/van kedv foglalkozni vele, akkor egy quality checken átesett karakter lenne, aki a történet különböző fázisaiban (értsd kiadott könyvek), különböző infókból táplálkozna.

Ezek mellett van egy nagyrakás fejlesztési gondolat is nyilván, de ezzel jelen postban továbbra sem untatnálak titeket, ugyanakkor nagyon szeretném megtalálni azt/azokat a lelkes embereket, akik a fentebb említett érthető kondíciók mellett szívesen beljebb ásnák magukat ebbe a kreatív folyamatba:)

ÉS Épp ezért, - ha felkeltettem akár csak egy kicsit is az érdeklődésed, - kérlek CSAK akkor írj az alábbi e-mail címre, hogyha tényleg érdekel a dolog, meg tudod csinálni ami a fennebbi elképzelés, és érted, hogy miért így működik egyelőre az ingyenmunka, - rendkívül rossz szóhasználattal..

Köszönet, ha végigolvastad:)
zsolt.vastag86@gmail.com